Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@12:50:05 GMT

ابرماه خونین در کنار برج میلاد (+عکس)

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۴۵۴۲۳

پول‌نیوز -در حالیکه "ماه آبی" دومین ماه کامل در طول یک ماه است، پدیده "اَبَر ماه" وقتی رخ می‌دهد که ماه در حالت بدر به نزدیک‌ترین فاصلهٔ خود از زمین می‌رسد و 14 درصد درخشان‌تر و بزرگتر از همیشه دیده می‌شود. این دو پدیده این بار به طور همزمان با ماه گرفتگی رخ می‌دهند و این امر ماه گرفتگی چهارشنبه ۱۱ بهمن را مهم‌تر و قابل توجه می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۴۵۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افلاطون در آخرین ساعات عمرش چه می‌کرد؟

فرارو- اکنون به لطف کشفی تازه در مورد یک طومار مهم باستانی مشخص شده افلاطون که در حدود سال ۳۴۸ میلادی درگذشت در آخرین ساعات عمرش از مهمان پذیرایی کرده بود. افلاطون یکی از تاثیرگذارترین فیلسوفان تاریخ به دلیل نظریه هایش در مورد سیاست، شعر، دانش و اخلاق شهرت داشت.

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، اکنون از طریق داده‌های بدست آمده از طومار تازه کشف شده که در کوه وزوویوس مدفون شده بودند می‌دانیم که آن متفکر یونان باستان در انتقاد کردن زبان تند و تیزی داشته و آخرین لحظات عمرش را صرف انتقاد از "عدم ریتم" یک کنیز دختر فلوتیست کرده بود.

در طومار مذکور به ساعات پایانی زندگی افلاطون و آن چه بر او گذشته پرداخته شده است. طومار نشان می‌دهد که افلاطون از تب رنج برده و پیش از مرگ در سن ۸۰ یا ۸۱ سالگی در حدود سال ۳۴۸ پیش از میلاد مسیح به موسیقی گوش می‌داد و از مهمان اش پذیرایی می‌کرد.

آن طومار که تحت عنوان "تاریخ آکادمی" شناخته می‌شود و توسط فیلودموس فیلسوف و شاعری که در قرن اول زندگی می‌کرده نوشته شده از زمان کشف در ویلایی بزرگ در سال ۱۷۵۰ میلادی در ویلایی بزرگ در هرکولانیوم، که اکنون به عنوان ارکولانو در ایتالیا شناخته می‌شود سال‌های متمادی ناخوانا قلمداد می‌شد.

این طومار پس از فوران آتشفشان وزوویوس در سال ۷۹ پس از میلاد مسیح در زیر چند متر خاکستر در خانه‌ای مدفون شده بود که گمان می‌رود متعلق به پدرزن ژولیوس سزار بوده و محققان مختلفی در ۲۵۰ سال گذشته در تلاش برای یافتن راهی به منظور خواندن محتوای آن طومار بودند.

اکنون محققان دانشگاه پیزا در ایتالیا از  تکنیک‌هایی از جمله تصویربرداری ابرطیفی مادون قرمز موج کوتاه استفاده کرده اند که تغییراتی را در نحوه تابش نور از جوهر سیاه روی پاپیروس برای رمزگشایی از سند می‌گیرد. آنان این طومار را قدیمی‌ترین سند تاریخ فلسفه یونانی که اکنون در اختیار ماست توصیف کرده اند.

در آن طومار از مهمان افلاطون با عنوان "مهمان کلدانی" یاد شده و نشان می‌دهد که مهمان نوازی برای یونانیان امری مقدس بوده است. در طومار هم چنین دفن جسد افلاطون در آکادمی آتن که او به تاسیس آن کمک کرد تایید شده، اما با ذکر جزئیات بیش تری اشاره شده که محل دفن این متفکر عصر باستان در باغی مشخص در محوطه آکادمی بوده است.

هم چنین، داده‌های آن طومار نشان می‌دهند که  افلاطون در سال ۴۰۴ پیش از میلاد مسیح یا ۳۹۹ پیش از میلاد مسیح به عنوان برده فروخته شد و این زمانی بیش از رشد محبوبیت او بود که در تضاد با این فرضیه رایج است که ادعا می‌کند افلاطون در سال ۳۸۷ پیش از میلاد مسیح توسط دیونیسیوس فرمانروای سیراکوز فروخته شد تا نفوذی که افلاطون بر مردم تحت زمامداری آن حاکم ظالم اعمال می‌کرد را محدود کند.

به لطف پیشرفته‌ترین تکنیک‌های تشخیص تصویربرداری تیم پژوهشی ایتالیایی در نهایت توانست کار خواندن و رمزگشایی بخش‌های جدیدی از آن متن را انجام دهد که پیش‌تر غیر قابل دسترس به نظر می‌رسیدند. آن تیم پژوهشی باور دارد که  تاثیر کامل این کار تنها در سال‌های آینده مشخص خواهد شد.

*کوه وزوویوس یک آتشفشان سوما استراتو است که در خلیج ناپل در کامپانیا ایتالیا در حدود ۹ کیلومتری شرق ناپل و در فاصله کمی از ساحل واقع شده است. این یکی از چندین آتشفشانی است که کامپانیا را تشکیل می‌دهد

دیگر خبرها

  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها(فیلم)
  • بازداشت عامل جنایت خونین در بوستان ولایت
  • جواد خیابانی: المپیک باستان حدود 776 سال قبل از میلاد مسیح بوده است / فیلم
  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در این بزرگراه تهران/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در بزرگراه شیخ‌فضل‌الله/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • روز سخت پرسپولیس مقابل میلادِ سپاهان(عکس)
  • گردهمایی «دختران دانشجو» در قم برگزار ‌می‌شود
  • افلاطون در آخرین ساعات عمرش چه می‌کرد؟
  • فیلم لحظه حمله و درگیری خونین گردشگر ترکیه‌ای با یک اسرائیلی